Popkornovač Guzzanti GZ 130A
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Popkornovač Guzzanti GZ 130A (na slaný popcorn)
Popkornovač Guzzanti GZ 130A Vás ihneď na prvý pohľad zaujme svojim elegantným retro štýlom z 50. rokov minulého storočia. Vďaka nemu si svojpomocne vyrobíte behom pár okamihov čerstvý, voňavý domáci popcorn.
Popkornovač Guzzanti GZ 130A dokáže pripraviť popcorn z 50g kukurice. Na prípravu popcornu s týmto popkornovačom nepotrebujete olej - kukuričné zrná sa pražia iba horúcim vzduchom.
Tento produkt je vhodný najmä pre tých, ktorí preferujú zdravší variant popcornu - bez použitia oleja a bez ďalších dochucovacích zmesí. V prípade, že chcete pripravovať ochutený popcorn (slané príchute, soľ), odporúčame skôr zakúpiť popkornovač, kde sa kukurica praží na oleji. Samozrejme je možné si pripraviť aj ochutený popcorn (slané príchute, soľ) s pomocou tohto prístroja, ale upražený popcorn je potrebné pred zmiešaním s ochucovacou zmesou ľahko „omastiť“, aby na ňom zmes alebo soľ dobre držala. Návod na prípravu popcornu s týmto prístrojom uvádzame nižšie.
Tento prístroj nie je určený na výrobu sladkého popcornu.
Obsah balenia:
- popkornovač Guzzanti GZ 130A
- veko popkornovača (slúži súčasne ako odmerka na kukuricu)
- návod v českém jazyku
V príprave domáceho popcornu sa vyznáme
Nechceme byť "obyčajným" obchodom, ktorý predáva tovar, ktorý pozná iba z obrázkov či propagačných materiálov výrobcov. Dobre si uvedomujeme, že osobná skúsenosť s konkrétnym produktom je jedinou možnosťou, ako sa s ním dokonale zoznámiť – overiť jeho vlastnosti, spoľahlivosť, v prípade surovín aj ich chuť. Preto všetky produkty pred uvedením do predaja osobne testujeme, skúšame a samozrejme aj ochutnávame. Vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť iba kvalitné a overené výrobky, poradiť s výberom av neposlednom rade odovzdať naše skúsenosti a tipy na správnu prípravu čerstvého, chutného domáceho popcornu.
Návod na prípravu slaného popcornu v popkornovači Guzzanti GZ 130A
Príprava popcornu s týmto popkornovačom je naozaj veľmi jednoduchá. Na prípravu slaného popcornu použite kukuricu butterfly. Na dávkovanie správneho množstva kukurice použite odmerku, ktorá je súčasťou balenia (kukuricu dávkujte podľa rysky, ktorá je vo vnútri odmerky vyznačená). Podľa návodu zložte prístroj, nasypte doň kukuricu a nasaďte horný kryt prístroja. Pripravte si misku, ktorú položte k čelnej strane popkornovača. Popkornovač zapnite - počas necelých dvoch minút je kukurica vypukaná. Teraz už stačí upražený popcorn dochutiť, tak ako ho máte radi. Pretože je kukurica upražená horúcim vzduchom, chýba jej potrebná "mastnota" a koreníci zmes alebo soľ na nej nebude držať. Preto je dôležité hotový popcorn pred zmiešaním s koreniacou zmesou „omastiť“. Najprv vypukaný popcorn zmiešajte s trochou oleja alebo rozpusteného masla a zľahka osoľte. Až potom do popcornu podľa Vašej chuti primiešajte potrebné množstvo koreniacej zmesi (odporúčané dávkovanie 10g koreniacej zmesi na 100g kukurice) - vďaka oleju sa zmes dobre spojí s popcornom. Koreniacu zmes ani tuk nikdy nedávajte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja.
Náš tip
Na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej v spreji.
VIDEO: Popkornovač Guzzanti GZ 130A
Dodatočné parametre
Kategória: | Popkornovače |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Rozmery (V x Š x H): | 28 x 19 x 15cm |
Hmotnosť prístroja: | 0,86kg |
Max. príkon: | 1200W |
Max. dávka kukurice: | 50g |
Druh spotrebiča: | Popcornovače |