Popkornovač Guzzanti GZ 134
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Popkornovač Guzzanti GZ 134 (na slaný popcorn)
Popkornovač Guzzanti GZ 134 Vás ihneď na prvý pohľad zaujme svojim elegantným štýlom a netradičným spracovaním. Oproti iným modelom je súčasťou popkornovača praktická servírovacia miska. Po upražení kukurice jednoducho misku s popcornom zložíte z prístroja a môžete si vychutnávať čerstvý, voňavý popcorn.
Popkornovač Guzzanti GZ 134 dokáže pripraviť popcorn z 80g kukurice. Na prípravu popcornu s týmto popkornovačom nepotrebujete olej - kukuričné zrná sa pražia iba horúcim vzduchom.
Tento produkt je vhodný najmä pre tých, ktorí preferujú zdravší variant popcornu - bez použitia oleja a bez ďalších dochucovacích zmesí. V prípade, že chcete pripravovať ochutený popcorn (slané príchute, soľ), odporúčame skôr zakúpiť popkornovač, kde sa kukurica praží na oleji. Samozrejme je možné si pripraviť aj ochutený popcorn (slané príchute, soľ) s pomocou tohto prístroja, ale upražený popcorn je potrebné pred zmiešaním s ochucovacou zmesou ľahko „omastiť“, aby na ňom zmes alebo soľ dobre držala. Návod na prípravu popcornu s týmto prístrojom uvádzame nižšie.
Tento prístroj nie je určený na výrobu sladkého popcornu.
Obsah balenia:
- popkornovač Guzzanti GZ 134
- odmerka
- miska
- návod v českém jazyku
V príprave domáceho popcornu sa vyznáme
Nechceme byť "obyčajným" obchodom, ktorý predáva tovar, ktorý pozná iba z obrázkov či propagačných materiálov výrobcov. Dobre si uvedomujeme, že osobná skúsenosť s konkrétnym produktom je jedinou možnosťou, ako sa s ním dokonale zoznámiť – overiť jeho vlastnosti, spoľahlivosť, v prípade surovín aj ich chuť. Preto všetky produkty pred uvedením do predaja osobne testujeme, skúšame a samozrejme aj ochutnávame. Vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť iba kvalitné a overené výrobky, poradiť s výberom av neposlednom rade odovzdať naše skúsenosti a tipy na správnu prípravu čerstvého, chutného domáceho popcornu.
Návod na prípravu slaného popcornu v popkornovači Guzzanti GZ 134
Príprava popcornu s týmto popkornovačom je naozaj veľmi jednoduchá. Na prípravu slaného popcornu použite kukuricu butterfly. Pre dávkovanie správneho množstva kukurice použite odmerku, ktorá je súčasťou balenia (plná - "zarovnaná" odmerka je cca 80g). Podľa návodu zložte prístroj, nasypte doň kukuricu a nasaďte horný kryt prístroja. Popkornovač zapnite - počas necelých dvoch minút je kukurica vypukaná. Odoberte horný kryt a z prístroja vyberte misku s vypukaným popcornom. Teraz už stačí upražený popcorn dochutiť, tak ako ho máte radi. Pretože je kukurica upražená horúcim vzduchom, chýba jej potrebná "mastnota" a koreníci zmes alebo soľ na nej nebude držať. Preto je dôležité hotový popcorn pred zmiešaním s koreniacou zmesou „omastiť“. Najprv vypukaný popcorn zmiešajte s trochou oleja alebo rozpusteného masla a zľahka osoľte. Až potom do popcornu podľa Vašej chuti primiešajte potrebné množstvo koreniacej zmesi (odporúčané dávkovanie 10g koreniacej zmesi na 100g kukurice) - vďaka oleju sa zmes dobre spojí s popcornom. Koreniacu zmes ani tuk nikdy nedávajte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja.
Náš tip
Na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej v spreji.
VIDEO: Popkornovač Guzzanti GZ 134
Dodatočné parametre
Kategória: | Popkornovače |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Rozmery (V x Š x H): | 27 x 28,5 x 28,5cm |
Hmotnosť prístroja: | 1,3kg |
Max. príkon: | 1200W |
Max. dávka kukurice: | 80g |
Druh spotrebiča: | Popcornovače |