Výrobník popcornu a cukrovej vaty Hendi

Novinka v našej ponuke - prístroje na výrobu popcornu a cukrovej vaty Hendi. Oproti ostatným prístrojom z našej ponuky sú tieto stroje "stavané" na väčšiu prevádzku. Sú vhodné najmä na organizovanie rôznych podujatí a osláv, alebo do stánkov či gastro prevádzok, kde nie je nutná príliš rýchla výroba.

Stroj na popcorn 282748

popcorn_hendi

Výrobník popcornu, ktorý dokáže vyrobiť 1 dávku zo 150g kukurice, prístroj je vhodný na organizovanie menších akcií a osláv, alebo do stánkov či prevádzok, kde nie je nutná rýchla výroba popcornu. Doba jedného cyklu cca 2 minúty.

>>Kompletný popis prístroja<<

Stroj na cukrovú vatu 282731

vata_hendi

Výrobník cukrovej vaty Hendi 282731 je ideálnym pomocníkom pre jednoduchú a rýchlu prípravu voňavej cukrovej vaty. Stačí nasypať cukor, zapnúť prístroj a behom pár okamihov vykúzlite púťovú atmosféru. Prístroj je vybavený praktickou vysúvacou zásuvkou (viď. doplnkové foto produktu).

Prístroj je vhodný na organizovanie menších akcií a osláv, alebo do stánkov či prevádzok, kde nie je nutná rýchla výroba cukrovej vaty. Misa prístroja je vyrobená z nerezu - veľmi ľahko sa čistí.

>>Kompletný popis prístroja<<

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.