Krekry na smažení Slaninka 1kg
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Krekry na vyprážanie Slaninka 1kg
Pripraviť si doma čerstvé a chrumkavé krekry, podľa vlastnej chuti, nebolo nikdy jednoduchšie. Polotovar určený na vyprážanie stačí iba vložiť do rozpáleného oleja a behom niekoľkých sekúnd máte usmažených toľko krekrov, koľko len zjete :0) Krekry si tak doma usmažíte rýchlo, veľmi jednoducho a hlavne lacno. Navyše si u nás môžete prikúpiť aj špeciálne soli a príchute, ktorými krekry ochutíte a získate tak jedinečné krekry, ktoré inde nezoženiete.
Balenie krekrov
Krekry sú balené v praktickom odolnom sáčku (tzv. doypacku), vďaka ktorému si udržia svoje vlastnosti aj pri dlhšej dobe skladovania. Vrecko je vybavené tzv. zips uzáverom - po otvorení je možné vrecko opätovne uzavrieť bez toho, aby ste sa museli báť, že dôjde k narušeniu vlastností polotovaru, alebo že sa Vám vysype. Ďalšou praktickou výhodou tohto balenia je oválne dno sáčku, vďaka ktorému sáčok môžete postaviť a nebude Vám tak doma zaberať zbytočne veľa miesta.
V príprave domácich krekrov sa vyznáme
Nechceme byť "obyčajným" obchodom, ktorý predáva tovar, ktorý pozná iba z obrázkov či propagačných materiálov výrobcov. Dobre si uvedomujeme, že osobná skúsenosť s konkrétnym produktom je jedinou možnosťou, ako sa s ním dokonale zoznámiť – overiť jeho vlastnosti, spoľahlivosť, v prípade surovín aj ich chuť. Preto všetky produkty pred uvedením do predaja osobne testujeme, skúšame a samozrejme aj ochutnávame. Vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť iba kvalitné a overené výrobky, poradiť s výberom a v neposlednom rade odovzdať naše skúsenosti a tipy pre správnu prípravu čerstvých domácich krekrov.
Návod na prípravu krekrov
Krekry odporúčame smažiť vo fritovacom hrnci/frizéze (je vhodnejšie vďaka termostatu, ktorý umožňuje nastaviť presnú teplotu), ale je možné použiť aj klasický hrniec či panvičku. Olej rozohrejte na 195 ° C (± 5°C) a opatrne do neho vložte hrsť krekrov. Krekry smažte po dobu 8-12 sekúnd. Akonáhle sú krekry hotové, zväčšia sa ich objem a vyplávajú na povrch. Vzhľadom na to, že čas na vyprážanie je veľmi krátky, odporúčame mať pred vyprážaním pripravenú po ruke naberačku (ideálne dierovanú, aby ste s krekry nenabrali aj olej). Po vytiahnutí odporúčame krekry položiť na tanier, na ktorom je položený obrúsok, ktorý vsiakne zvyšok oleja z krekrov. Teraz stačí krekry ľahko osoliť a dochutiť niektorú z výborných príchutí z našej ponuky. Po pridaní soli a príchutí na krekry, odporúčame krekry premiešať, aby sa soľ a príchuť s krekrami dobre spojila.
Korenie a príchute na krekry:
Zloženie
Pšeničná múka (obsahuje lepok), kukuričná múka, pšeničný škrob (obsahuje lepok), soľ, kypriaca látka: uhličitany sodné (E-500); regulátor kyslosti: chlorid vápenatý (E 509), kurkuma, repkový rastlinný olej, farbivá: E155 a E-12.
Priemerné nutričné hodnoty v 100g
- energetická hodnota 1467 kJ/346 kcal
- tuky 1,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,24 g
- sacharidy 71 g z toho cukry 0,99 g
- bielkoviny 9,81 g
- soľ 1,56 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Krekry |
---|---|
Balenie: | 1kg (±3%) |
Vyrobené v: | EÚ |
Odporúčané skladovanie: | Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. |
Tvar: | slaninka |
Teplota oleja na smaženie: | 195°C (±5°C) |
Čas vyprážania: | 8-12 sekúnd |
Značka: | popkornovač.cz |