Profesionálny palacinkovač 212028

Značka: Hendi
233,29 €
máme skladom
Možnosti doručenia

Profesionálny palacinky s nepriľnavým povrchom na prípravu francúzskych palaciniek crêpes s priemerom 40cm

Detailné informácie

Podrobný popis

Palačinkovač 212028

Tento produkt nie je možné zaslať na "dobierku" - iba po úhrade bankovým prevodom alebo niektorou z online platieb.

Profesionálny palacinky s nepriľnavým povrchom na prípravu francúzskych palaciniek crêpes s priemerom 40cm.

  • určené na prípravu palaciniek
  • liatina na pečenie s nepriľnavým povrchom s ø400 mm
  • rovnomerné rozloženie tepla po povrchu
  • vrátane drevené špachtle
  • telo z nerezovej ocele
  • plynule nastaviteľný termostat od 50 °C do 300 °C
  • ochrana proti prehriatiu a EGO termostat
  • svetelná indikácia nahriatia

Pomocou tohto palacinky behom niekoľkých okamihov "vykúzlite" perfektne upečené, tenké a chrumkavé palacinky. Môžete sa pustiť do smaženia sladkých i slaných variácií palaciniek za použitia minimálneho množstva oleja. Pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku, odporúčame použiť naše zmesi na prípravu palaciniek.

Obsah balenia:

  • palacinkovač 212028
  • návod v slovenskom jazyku
  • drevený roztierač na cesto

V príprave palaciniek sa vyznáme

Nechceme byť "obyčajným" obchodom, ktorý predáva tovar, ktorý pozná iba z obrázkov či propagačných materiálov výrobcov. Dobre si uvedomujeme, že osobná skúsenosť s konkrétnym produktom je jedinou možnosťou, ako sa s ním dokonale zoznámiť – overiť jeho vlastnosti, spoľahlivosť, v prípade surovín aj ich chuť. Preto všetky produkty pred uvedením do predaja osobne testujeme, skúšame a samozrejme aj ochutnávame. Vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť iba kvalitné a overené výrobky, poradiť s výberom av neposlednom rade odovzdať naše skúsenosti a tipy pre správnu prípravu tenkých, chrumkavých palaciniek. Nižšie uvádzame nami odskúšaný a odporúčaný návod na prípravu palaciniek z nami predávaných zmesí.

Návod na prípravu palaciniek

Najskôr si pripravte palacinkové cesto: 500g zmesi riadne rozmiešajte v 900ml - 960ml vlažnej vody. Zapnite palacinky a počkajte, až sa rozohreje. Následne ho veľmi ľahko potrite olejom a nalejte dávku palacinkového cesta. Cesto čo najrýchlejšie po palacinkovači rozotrite kruhovým pohybom pomocou dreveného roztierača (je súčasťou balenia palacinkovača). Snažte sa cesto rozotrieť tak, aby palacinka bola vo výsledku čo najviac tenká. Pokiaľ sa Vám prvých pár pokusov nepodarí, nezúfajte. Po niekoľkých ďalších pokusoch už dostanete ten správny grif "do ruky" a budete palacinky pripravovať ako profesionál. Nechajte palacinku piecť dovtedy, kým jej povrch prestane byť "tekutý". Potom ju pomocou drevenej obracačky (tiež je súčasťou balenia palacinky) otočte a pečte kým tiež nie je hotová. Pre čo najväčší chuťový pôžitok odporúčame palacinky piecť zľahka do chrumkava. Palacinky je možné servírovať prakticky s čímkoľvek, čo máte radi. Prajeme Vám dobrú chuť :0)

Náš tip

Pre jednoduchšie a kvalitnejšie vymazanie plochy na pečenie odporúčame použiť Slnečnicový olej v spreji - Majster Pekár (300ml)

Dodatočné parametre

Kategória: Francúzske palacinky
Záruka: 2 roky
Rozmery (V x Š x H): cca 16 x 52 x 47cm
Hmotnosť prístroja: 17,5kg
Max. príkon: 3000W
Teplotný rozsah: 50° - 300°C
Priemer pečiacej platne: 40 cm

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.